Dagens drømDette er bildet jeg har lagt ut på fotobloggen i dag: http://helenesfoto.wordpress.com/2011/02/17/dagens-dr%C3%B8m/

Her i hovedstaden har det snødd i fire dager. Så den dagen i januar jeg var ute på fototur virker som himmelen akkurat nå! Det var kaldt, men i det minste hadde jeg litt sol og opphold. Nå er det bare sorgen. Hvis jeg nå bare hadde hatt noe interesse av denne snøen, men ski og skøyter er ikke akkurat min greie..

Neste uke skal min far opereres. Etter å ha blitt utsatt to ganger er vi ganske slitne og klare for å få det overstått. Livet står på vent mens vi teller ned dagene. Og jeg utsetter det jeg føler tar mye tid og enerig til fordel for ting jeg føler gir meg nødvendig energi. Men jeg er utrolig trøtt om dagen og sovner nesten på jobb.

Jeg håper at etter en uke med fri vil hjelpe litt med trøttheten.

Ha en flott kveld alle sammen!

Helene

2 kommentarer

Med andre ord

17.feb.2011 kl.22:27

Fint bilde med fine linjer og hvor blikket suges inn i det.

Lykke til med operasjonen til faren din. Mangel på søvn og trøtthet går ut over så mye. Jeg håper du snart kan komme tilbake til det normale slik at du får det bedre. Klem til deg fra meg!

alana

08.mar.2011 kl.19:23

Med andre ord: Takk for fine ord, det varmer :)

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits