Dagene går..

Når jeg skal komme tilbake i bloggerutine igjen mon tro?

Vel, en grunn til langt fravær skyldes selvfølgelig nevnte operasjon til min far. Som fremdeles ikke har skjedd. Det var mange gode grunner til utsettelse som ikke hadde noe med han å gjøre, men utsettelse fra dag til dag gjør mye rart med mennesker som venter på at livet skal gå videre. For min del har jeg forsonet meg med at jeg ikke kan kontrollere resultatet av operasjonen og har derfor roet meg masse.Vi vet ennå ikke ny dato for operasjonen, men vi håper det skjer i løpet av de neste par ukene. Man kan vel håpe?

En skikkelig gladnyhet er at vi har fått vite dato for overlevering av nøkler til vårt nye hjem.10.juni får vi nøklene!! Vi gleder oss kjempemasse og gir oss noe annet å tenke på fremover. Jeg har allerede funnet en sofa som jeg tror kan passe perfekt, men det eneste vi skal kjøpe i forkant av flyttedagen er seng og vaskemaskin/tørketrommel. Alt annet kommer etterhvert, men jeg kan jo titte masse frem til da ;) Så hvis noen har forslag til andre websider/varehus enn Skeidar, Ikea, Bohus og A-Møbler, tas det i mot med masse takk :)

Under er et bilde tatt i januar:Og for å skikkelig komme i stemning for den perioden jeg håper vi går inn i nå:Snart titter vel disse og mange andre frem for å gjøre dagene enda litt bedre :)

Ha en fabelaktig kveld!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

alana

alana

26, Oslo

Du har nå kommet inn på siden til en jente som elsker musikk, mac'en sin og kjæresten. Har gående en vektkamp mot kiloene som ikke vil bort og helsen som ikke blir noe bedre uten trening ;) Spørsmål? Send epost til alana.blogg@gmail.com!

Kategorier

Arkiv

hits